Charim

Ruud Roothuis

"Leven doen we samen……

Als bij een persoon een dementie wordt geconstateerd verliest deze steeds meer de regie over het leven. Ook de mantelzorgers ervaren soms dat men de grip op het leven van deze persoon en die van henzelf verliest. Als casemanager dementie ben ik een onafhankelijk en vertrouwd begeleider voor kwetsbare ouderen met dementie en hun naasten. Ik geef ondersteuning in de omgang met de beperkingen die worden ervaren in alle facetten van het dagelijks leven. Door nauw contact te houden bouw ik een vertrouwensband op en biedt ik in ondersteuning vanaf het eerste moment tot aan een opname in een zorginstelling of het overlijden. Voor mantelzorgers wil ik het aanspreekpunt zijn die hen helpt in de zoektocht naar zorg, hulp en ondersteuning en biedt daarbij een luisterend oor.

Leven doen we tenslotte samen…."

Waarom Charim?

Ieder mens heeft dromen en verlangens. Zorggroep Charim biedt toegewijde zorg- en dienstverlening. Met een specialisatie in complexe ouderen- en dementiezorg.

Ontstaan vanuit de plaatselijke kerken en gemeenten, geworteld in de lokale samenleving en verbonden met het christelijk geloof biedt Charim zorg voor lichaam, geest én ziel. Met alle ruimte om zichzelf te zijn. Want bij Charim is iedereen welkom! Website Charim >>


Ruud Roothuis, casemanager
Aanmeldformulier >>
Telefonisch aanmelden:
0800 - 0713

De hulp van een casemanager is gratis.