QuaRijn

Trees Keet

"Als casemanager dementie vind ik het belangrijk om dichtbij mijn cliënten en hun naasten te staan. We zoeken samen naar mogelijkheden in de telkens veranderende situatie. Ik begeleid u, zorg voor de juiste informatie, denk met u mee, bied u een luisterend oor en leg bijvoorbeeld contacten voor dagbesteding, WMO en zorg. Kortom: ik wil er voor u en uw naasten zijn."

Waarom QuaRijn?

Het is onze missie om de levenskwaliteit en menselijke waardigheid van onze cliënten te ondersteunen. We richten ons niet alleen op ouderen, maar ook op hun naasten en hun hulpverleners. Qua diensten bieden we een breed pakket aan zorg.

QuaRijn heeft een eigen Kennis en BehandelCentrum (KBC) waar u terecht kunt voor diverse vormen van eerstelijnszorg. U bent welkom in de vestiging De Koekoek. Kunt u niet naar ons toekomen, dan komen we bij u thuis. Onze medewerkers werken niet alleen binnen het centrum samen maar ook erbuiten. Bijvoorbeeld met een orthopedisch instrumentenmaker, orthopedisch schoenmaker of ouderenarts in het ziekenhuis. Hierdoor krijgt u de juiste zorg die bij u past. Website QuaRijn >>


Trees Keet, casemanager
Aanmeldformulier >>

Telefonisch aanmelden:
0800 - 0713

De hulp van een casemanager is gratis.